Ravintola Poppari, Jyväskylä. Pauli Hanhiniemi  & Hehkumo eli:
Pauli Hanhiniemi : laulu, kitara, huuliharppu
Anne-Mari Kivimäki : 5-rivinen haitari, tamburiini, laulu
Piia Kleemola : viulu, alttoviulu, 15-kielinen kantele, laulu
Antti Paalanen : 1-2-riviset haitarit
Juppo Paavola : rummut, lyömäsoittimet
Ville Rauhala : kontrabasso, laulu
Mika Virkkala : mandoliini, oktaavimandoliini, viulu, alttoviulu

Aukkoja tarinassa -levyn julkaisukiertue, tänään se levy tuli kauppoihinkin. Mahtavat vetimet bändillä päällä eli herroilla ruskeansorttiset rippipuvut,  daameilla puolestaan huikeat nyörisomisteiset saappaat ja mekot, ne varmaan aitoa tavaraa vuosikymmenten takaa? Nostalgiaa ja nykyhetkeä.

Bändi soi hienosti yhteen ja sai tyytyväiseksi siitä, että tuli noustua kotisohvalta ja lähdettyä elävää musiikkia hengittämään. Levy ei voi välittää samaa; Pauli Hanhiniemen tulkinnat heräsivät minulle eloon entistä paremmin.

Kontrabasisti soitti vinkeästi, haitarit lumosivat kahden eri käsiparin voimin, rummut löivät lennokasta tahtia. Viulu vei vauhdilla ja rauhaisalla rytmillä. Kannel helähteli kirkkaana monessa kappaleessa, tässä päivässä. Hehkumo voisi vetää vaikka kalevalamittaista tekstiä ja se toimisi.

Yli muiden nousivat keikan keskivaiheilla Hurja poika (mikä tulkinta!), Kondensaattori ja ensimmäisenä encorena mahtavasti soitettu instrumentaali. Ei tullut Mersu-humppaa tai Suvisivakointia, nyyh. Uudelta levyltä ilahdutti heti ensi kuulemalta Roskikset. Prospektipaanat soi musiikkina loistavasti.