Annie Sanders, Businesswoman seeks wife. Orion fiction, 2007.  

Annie Sandersin kirjailijanimen taakse kätkeytyy kaksi yhdessä kirjoittavaa naista: Annie Ashworth ja Meg Sanders. Naiset ovat julkaisseet yhdessä viisi romaania ja kymmenkunta muuta kirjaa. Sanders-romaanit ovat kepeän hauskoja ja chick lit -tyyppisiä, mutta aikuisemmille kuin juuri teini-iästä päässeille tipsuille!

Kirja lähtee liikkeelle ylitehokkaan naisen ylikierroksista arkikatastrofin yllättäessä. Kiireinen markkinointipomo Alex ehtii hädin tuskin käydä kääntymässä kotona työmatkojensa välissä. Alexin äiti, entinen kuuluisa näyttelijätär loukkaa kätensä ja joutuu muuttamaan Alexin luo muutamaksi viikoksi. Alex käsittää tarvitsevansa kotiinsa lisää apua. Ystävätär Saffyn laatimaan “Liikenainen etsii vaimoa” -lehti-ilmoitukseen vastaa kehnosti alansa töitä saanut miesnäyttelijä Frankie, jota Alex ei kuitenkaan kelpuuta - eihän mies sopisi hommaan. Frankien sohlo sisar Ella onnistuu saamaan paikan epätoivoiselta Alexilta, mutta pian Ella saakin muualta vielä kiinnostavamman työtarjouksen ja onnistuu puhumaan Frankien sijaisekseen - työnantaja-Alexin tietämättä.

Frankie on monitaitoinen kotitöissä, osaa kokata loistavasti ja viihtyy Alexin äidin kanssa. Samaan aikaan Alex kokee joutuvansa töissä elämänsä tärkeimmän tuotelanseerauskampanjan pyörteissä juonittelun uhriksi, mutta ei tiedä, kuka kollega hänen työtään sabotoi. Kun Alex vielä törmää kotonaan kotihengetär-Ellan sijasta Frankieen, hän huomaa joutuneensa myös kotona petoksen uhriksi. Sillä hetkellä hänen voimansa ovat lopussa, mutta olisi pakko jaksaa, koska tuotelanseeraus lähestyy hetki hetkeltä - ja sen on pakko onnistua.

Tunnetun äitinsä varjossa kasvanut Alex on aina ollut ylpeä siitä, että on kovistakin paikoista selvinnyt aina kovalla työllä itse. Lopulta hän joutuu tunnustamaan myös itselleen, että voi tarvita ja vastaanottaa muiden apua.

Tarina kertoo niin ystävyydestä ja rakkaudesta kuin luottamuksesta ja sen menettämisestä. Alex muuttuu, mutta myös muut romaanin keskeiset henkilöt Frankie, Saffy ja Ella kehittyvät; myös Alexin äidistä paljastuu uusia piirteitä. Alexin miesystävä Todd maalataan aika ohuesti, mutta eipä se tahtia haittaa. Sujuvaa ja rentoa lomanaloitusseuraa.