Mamma Mia! Ohjaus Phyllida Lloyd, rooleissa kasa oikeita tähtiä. Mahtavaa. Leffa pyörii provinssissa jo ties kuinka monetta kuukautta, joten sen täytyy olla...

Saattaa olla, että oli väärä päivä tai olisi ollut parempi mennä leffateatteriin baarin kautta. Tai sitten en vain osaa innostua tästä ilmeisesti useimpien naisten sydämestään fanittamasta romanttisesta satumusikaalista. Kuulin ennen leffaan lähtöä kysymyksen “Monettako kertaa menet? “ ja nyt mietin ankarasti, muotoilenko kohteliaan kommentin leffasta huomiseksi vai olenko rehellinen.

Meryl Streep oli loistava äitimuori, Amanda Seyfried erinomainen viattomana ja suloisena tyttärenä ja kaikki lauloivat minusta hyvin. Jopa Pierce Brosnan selviytyi mielestäni kunnialla. Mutta innostuin jotakuinkin ekan kerran “Does your mother know” -biisistä (hieno Christine Baranski) ja sitten seuraavan kerran lopun kahdesta viimeisestä abbailusta - Colin Firth, kiitos tuskaisesta ilmeestäsi siinä kostyymissä. Naisenergia oli hetkittäin hienoa ja ironista, mutta se satusokeri, satuhunaja ja satusiirappi eivät uponneet juuri nyt. Seuraava leffa, kiitos.