Rakkaudesta minuun ke 7.1.2009, Ad Astra -teatteri, Vakiopaineen teatteritila, Jyväskylä. Käsikirjoitus Anna Krogerus, ohjaus Annu Sankilampi.

Perheessä ei kaikki hyvin...itsekeskeinen ja häilyväinen sisustussuunnittelijaäiti Tea (Merja Aalto), narsistinen tv-psykologi-isä Lauri (Pekka Virnes)  ja heillä neljäsluokkalainen  Sylvia (Hilla Ruoppila), jota kukaan ei tunnu huomaavan. Naapuriin muuttanut nuori nainen Saana (Marjo Vihavainen) tutustuu perheeseen; jokainen perheenjäsen saa tai ottaa häneltä jotakin. 

Aikuiset leikkivät aikuisten leikkejä, kun yksinäinen tytär joutuu leikkimään yksin lasten ja aikuisten maailman välimaastossa, näkemään ja kuulemaan asioita, joista hänelle tulee paha olla ja jotain menee rikki.

Nuorta Sylviaa näytellyt Hilla Ruoppila oli näytelmän tähti. Toivottavasti hänet saa nähdä näyttämöllä pian uudestaan! Isänä Pekka Virnes heitti roolissaan turhaan teatraalisesti yli, vaikka vähäeleisempi työ olisi toiminut ja sopinut stooriin paljon paremmin. Merja Aallon äiti alkoi avautua vähitellen tarinan edetessä, mutta Ilari-kohtaus tuntui jo liian pitkältä. Marjo Vihavainen teki tasaista työtä Saanan roolissa.

OK esitys, mutta hieman hajanainen tuntu jäi. Muut Krogeruksen tekstit ovat uponneet minuun näyttämöllä paremmin.